Natuurlijke Parfums

Aerlig natuurlijke parfums

Heerlijke geuren: allergievriendelijk én gemaakt met oog op duurzaamheid.

De ærlig geuren zijn gemaakt zonder de bestanddelen waarvan gedacht wordt dat ze allergieën veroorzaken. De geuren zijn dermatologisch getest en zijn vrij van oliën die fototoxiteit veroorzaken. Fototoxiteit gebeurt wanneer oliën reageren op zonlicht. Er kunnen dan huidirritaties ontstaan, zoals contactdermatitis. Bij ærlig geuren is hier extra op gelet.

De parfum is voor degene die in de watten gelegd wil worden met pure en eerlijke luxe.

Eerlijk, simpel en uniek

ærlig is geinspireerd op de Scandinavische simplicity en de vrouwelijkheid. De luxe verpakking, de mooie fles en het heerlijke luchtje bieden samen een heerlijke ervaring.

Over ærlig


Mijn naam is Lis, de vrouw achter het merk ærlig. Voordat ik ærlig opstartte heb ik jarenlang met haar- en lichaamsverzorgingsproducten gewerkt in laboratoria en als milieutechnicus.

Er zijn 26 allergenen die worden gevonden in cosmetica en parfums. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in het werken met geuren die de allergenen niet bevatten. Maar het vinden van dé perfecte geur zonder allergenen is lastig. In 2018 nam ik het besluit om mijn eigen parfums te maken. Een lange een lange maar spannende weg begon en na 2 jaar was het moment daar: In de zomer van 2020 waren de parfums klaar om op de markt gebracht te worden.

Ik wil eerlijk zijn over mijn producten. 100% eerlijk. Dat is waarom het bedrijf ærlig heet. ærlig betekent eerlijk in het Deens en dat is waar het bedrijf voor staat. Bij het maken van de parfums is milieu erg belangrijk. De ingrediënten van de ærlig parfums zijn natuurlijk vervaardigd en het grootste gedeelte van het productieproces wordt gedaan in Denemarken.

Ik hoop heel erg dat je van de ærlig parfums zal genieten en dat je je persoonlijke favoriet zult vinden.

Lis Hansen

De parfums zijn vrij van..

Aceton, aluminium, formaldehyde, ftalaten, kunstmatige kleurstoffen, parabenen, paraffine, synthetische parfum, PEG’s, petroleum, siliconen, sulfaten, tolueen, is Biologisch, Dierproefvrij, Vegetarisch en Veganistisch.

Bestel hier de AErlig Eau de Parfum Sample set