Showing all 8 results, including child brands

Filter»

balm-balm

Balm Balm’s 100% biologische huidverzorging is zacht genoeg voor zelfs de meest gevoelige huid. Gemaakt door de gerenommeerde aromatherapeut Glenda Taylor in 2005 als een betaalbare, 100% biologische huidverzorgingslijn voor het hele lichaam, het is gemaakt op basis van natuurlijke balsem die de huid voedt, kalmeert en geneest.

Tegenwoordig wordt het assortiment nog steeds liefdevol in kleine batches met de hand gemaakt in Cheshire met alleen biologische ingrediënten, vrij van parabenen, SLS’en en conserveermiddelen. Balm Balm 100% Organic Skincare heeft de tand des tijds doorstaan ​​met duizenden tevreden klanten.

Balm Balm heeft twee logo’s op de verpakking. Dit zijn;

LEAPING BUNNY: The Leaping Bunny is de gouden standaard in wreedheidvrije programma’s, gerund door Cruelty Free International. Het biedt het winkelend publiek de beste zekerheid dat een merk er alles aan doet om dierproeven in de hele toeleveringsketen te verwijderen, en het logo wordt gegeven aan merken die voldoen aan de strikte criteria van het programma.

REAL BEAUTY MANIFESTO: Het Real Beauty Manifesto werd opgericht in 2015 met als doel het verenigen van natuurlijke en biologische schoonheidsmerken ter ondersteuning van een meer holistische visie op eerlijkheid, integriteit, gemeenschap en duurzaamheid.

WAAR STAAN WE VOOR?

Transparantie en duidelijkheid We zijn geenszins fanatiekelingen – maar we zijn vastbesloten dat alles wat we doen eenvoudig is met elk ingrediënt duidelijk beschreven zonder verborgen ‘nasties’. Het feit dat elk product dat we maken 100% biologisch en 100% natuurlijk is, maakt dat voor ons vrij gemakkelijk! Wanneer u onze producten online bestudeert, hebben we een lijst met alle ingrediënten en veel tips en toepassingen van Glenda bijgevoegd.

OM ZO GROEN TE ZIJN ALS WE KUNNEN!

Wij zijn een familiebedrijf en proberen met Balm Balm een ​​zo groen mogelijke voetafdruk te maken. We gebruiken recyclebare verpakkingen en zijn er trots op dat alle nieuwe verpakkingen van FSC-goedgekeurde bron zijn en dat onze fabrikant een CO2-neutraal bedrijf is. Vanaf augustus 2018 zitten al onze Balm Balm-producten in glazen potten of flessen met recyclebare sluitingen.

DE CREATIE VAN BALM BALM

Glenda Taylor was de oprichtster van Balm Balm . Ze was aromatherapeut, parfumeur en adviseur op het gebied van natuurlijke formulering. Ze richtte Balm Balm op, een 100% biologisch huidverzorgingsbedrijf in 2005. Balm Balm is het resultaat van Glenda’s droom om een ​​betaalbaar 100% biologisch huidverzorgingsassortiment te creëren met een brede distributie.

 • Balm Balm Beauty Balm 60ml

  21,00
 • Balm Balm coconut cleanser 100ml

  20,00
 • Balm Balm Fragrance Free Body Balm 120ml

  21,00
 • Balm Balm Little miracle cleanser 100ml

  21,00
 • Balm Balm Little Miracle Rosehip Balm 30ml

  Balm Balm Little Miracle Rosehip Balm 30ml

  20,00
 • Balm Balm Little Miracle Rosehip Serum 30ml

  20,00
 • Balm Balm pamper yourself gift set

  Balm Balm pamper yourself gift set

  58,00
 • Balm Balm Rose Floral water Hydrosol 100ml

  14,00