Enig resultaat

Filter»

Beezonder ontwerpt en maakt producten met quotes en illustraties die je zeker weten een feel good gevoel geven! Kaarten die jou of de ontvanger aan het lachen maken. Tassen en toilettasjes met de leukste teksten. Maar ook toffe woonaccessoires, zoals posters en kalenders. Wil je je laten verrassen? Dan hebben we super leuke specials die je hart sneller laten kloppen En onze accessoires & gifts! Vrolijke sieraden en Happy pills zijn perfecte brievenbuscadeautjes!

Suzanne

De creatieveling achter Beezonder ben ik, Suzanne. Ik ben opgeleid als grafisch vormgever en heb een aantal jaar geleden leren zeefdrukken. Dit, en een schop onder m’n kont, zorgde er voor dat ik in 2014 de eerste millieuvriendelijke katoenen tassen, kussenhoezen en snijplanken met mijn eigen ontwerpen drukte. Stukje bij beetje is het assortiment uitgebreid, er zijn producten bijgekomen en afgevallen en ik ben altijd zoekende naar producten om aan het assortiment toe te kunnen voegen.

De ambacht

Het proces van onze ontwerpen en de ambacht van het met de hand zeefdrukken is iedere keer een uitdaging. In de strijd met de computer en daarna met rakel, zeef, en eco vriendelijke inkt maak ik producten die mensen aan het lachen maken. Vaak zijn de ontwerpen een beetje rauw, stoer en soms een tikje gewaagd. Meestal digitaal ontworpen en soms met de hand getekend.

De materialen

Alles wat vlak is kan gezeefdrukt worden, maar textieldruk is de meest bekende vorm van zeefdruk. Vanaf het begin heb ik gekozen voor ecovriendelijke materialen. Zo koop ik alleen textiel in met een OekoTex keurmerk, papier met een FSC keurmerk en wordt er gedrukt met inkt op waterbasis wat veilig in gebruik is voor mens en milieu.

 

  • Beezonder Mom’s Stuff make up tasje

    Beezonder Mom’s Stuff make up tasje

    8,95