Dream Team

Het Dream Team anti-aging


De eerste tekenen van veroudering beginnen meestal rond de dertig jaar. Zowel bij mannen als vrouwen. Bij de één gaat dit proces sneller dan bij een ander.
Om je huidveroudering te beïnvloeden zou je de onderstaande punten eens kunnen bekijken.

  • Verminderen van UV stralen door een goede zonbescherming te gebruiken
  • Bewust worden waarvan je stress krijgt en dit proberen te verminderen door bijvoorbeeld yoga of een andere sport te beoefenen.
  • Mindfulness
  • Een tijdje een eetdagboek bij te houden• Hoe ziet je huidverzorgingsroutine eruit. Je huid wordt ouder en heeft dan ook andere behoeften en verzorging nodig.
  • En eventueel een voedingssupplement die de huid van binnenuit ondersteund

Gebruik een serum en een olie die de weerstand van de huid, behouden. Hierdoor wordt de huid gevoed en gebalanceerd waardoor de huid er jonger uitziet, rimpels worden zachter en de huid straalt. Net zoals ons lichaam heeft onze huid ook voeding nodig.

Vitaminen en antioxidanten spelen een belangrijke rol. Ze vertragen en voorkomen namelijk de veranderingen die door vrij radicalen op de huid worden veroorzaakt. De ouder wordende huid heeft meer baat bij producten die vocht aan de huid binden, zoals hyaluronzuur, rauwe honing en glycerine.

Begin met een zachte cleanser, bijvoorbeeld Bal mto Milk cleanser van Flow cosmetics, dit is een vocht inbrengende, milde, verhelderende, reinigende biologische cleanser die onzuiverheden en make-up van het gezicht reinigt. En de huid gehydrateerd en gevoed achter laat.

https://laretra.nl/product/flow-cosmetics-hyluron-en-probiotics-serum/


Nu de huid schoon is kan je een gezichtsspray gebruiken. Denk hierbij aan rozenwater, dit is bekend om zijn hydraterende, verzachtende eigenschappen die rimpels en fijne lijntjes glad maken.


Daarna de huid verwennen met een heerlijk serum die hyaluron bevat. De Hyaluron en probiotics serum van Flow is daar uitstekend voor geschikt. Ik gebruik dit serum sinds kort en ik ben er superblij mee, heerlijk. Het serum geeft de huid een verhelderende en diep hydraterende en vochtbindend resultaat, waardoor de huid voelbaar steviger en gladder wordt. Met temperaturen onder nul doe ik over het serum nog een huidolie en daarna een moisturizer om zo geen trekkerig en kriebelend gevoel in mijn gezicht te hebben.


Gezichtsoliën staan bekend om hun anti-aging eigenschappen en helende voordelen. Oliën zorgen ervoor dat het vocht in de huid blijft. En ze voorzien de huid van essentiële voedingsstoffen, zoals vetzuren.

Dream Team

Balm to Milk Cleanser
Rose Floral water
Hyaluron & Probiotics serum
Rosechip intense treatment oil
En een fijne moisturizer met Aloë Vera

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *