Infinatura Cura Oil. Mijn ontdekking van het jaar.

Ik was al een tijdje op zoek naar een fijne olie die snel opgenomen kan worden door mijn huid. Zeker met het wisselen van de seizoenen heb ik meer hydratatie nodig.

Ik merkte dat niet alle producten doen wat ze beloven, zeker op het gebied van hydrateren. Dat het product niet goed opgenomen werd door mijn huid.

Na een lange zoektocht en vele crèmes en lotions geprobeerd te hebben kwam ik goede recensies tegen over Infinatura Cura Oil. Ik had er nog nooit van gehoord, maar besloot het een kans te geven.

Ik had een paar eisen. Het product moest natuurlijk zijn, vrij zijn van parabenen, sulfaten, minerale oliën en glycol en niet getest op dieren. En vooral, dat ik er een tijdje mee voorruit kan.

Zogezegd zo gedaan en een flesje besteld.

Het is een superfijn product, makkelijk in gebruik en doet wat het belooft. Inmiddels gebruik ik Infinatura Cura Oil een maand en het is een blijvertje.

Na het douchen voeg ik een paar druppels toe aan mijn hydraterende bodylotion en mijn huid voelt de hele dag fijn aan, zonder plakkerig te worden. Ook voor mijn gezicht en vooral de fijne rimpeltjes is het een fijn product. Ik doe twee tot drie keer in de week, voor het slapen gaan en op een gereinigd gezicht, een paar druppels Cura oil en het trekt meteen mijn huid in. Mijn fijne rimpeltjes worden al iets minder zichtbaar. Aanbevolen wordt om dit ritueel zeker drie maanden te doen.

Als ik foundation gebruik, dan voeg ik een druppel toe aan mijn dagcrème en mijn make-up blijft mooi zitten en mijn huid voelt zacht en gehydrateerd aan.

Anderhalf jaar geleden ben ik een beetje enthousiast tekeergegaan met blonde haarverf, met als gevolg hele droge punten. Ik doe 1 keer in de week de olie in mijn haar, niet bij mijn haarwortels, en laat het een nachtje intrekken. De volgende ochtend wel twee keer mijn haar wassen met een milde shampoo en conditioner. Maar mijn haar blijft zacht en is niet meer pluffy.

Wat is Infinatura Cura Oil?
Infinatura Cura Oil is geformuleerd en gelanceerd in 2014 met als doel een hydraterend en herstellend natuurlijk product te bieden dat alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit bevat die kunnen worden gebruikt op de huid, het haar en de nagels.

De blend bevat 8 essentiële oliën en is 100% natuurlijk. De Cura Oil kent tal van toepassingen: haarmasker, nachtverzorging of direct op de huid en haren. De oliën die gebruikt zijn, bevatten van nature squaleen. Squaleen wordt tot ons 21e jaar in ons talg aangemaakt en gaat huidveroudering tegen.

Infinatura Cura Oil is samengesteld uit 100% natuurlijke, heilzame oliën!

  1. Camelia – Rijk aan antioxidanten die rimpels, huidoneffenheden en striae zichtbaar verminderen en de geïrriteerde huid kalmeren.
  2. Argan – Revitaliseert de huid en haren.
  3. Rode mandarijn – Zuivert de verstopte huid en verminderd striae.
  4. Bergamot – Kalmeert de gevoelige huid.
  5. Zonnebloem – Hydrateert en laat de huid stralen.
  6. Crambe Abyssinica – Een hoge concentratie omega 9-vetzuren verzacht, voedt en hydrateert de huid.
  7. Vitamine E – Bestrijdt vrije radicalen met een antioxidantieve werking.
  8. Geranium – Verbeterd de doorbloeding en heeft een krachtige antirimpelwerking.

Begin 2016 werden er klinische proeven uitgevoerd in de prestigieuze universiteitskliniek van Navarra in Madrid en uit deze onderzoeken kwamen zeer indrukwekkende conclusies.

Infinatura Cura oil kan worden ingezet bij eczeem, psoriasis, dermatitis en acne.

Let op, in het begin kunnen sommige aandoeningen iets verergeren!

Karin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *