Showing all 13 results, including child brands

Wij maken cosmeticaproducten van de beste en meest pure ingrediënten ter wereld
Onze belangrijkste actieve ingrediënten zijn uit Finland afkomstige wilde bessen en kruiden. Deze zijn rijk aan vitaminen, antioxidanten en ronduit robuuste Scandinavische energie.

Waarom zijn producten uit het hoge noorden zo bijzonder?

Onze planten hebben een hoog gehalte aan beschermende voedingsstoffen die de planten tijdens de korte Finse zomer opslaan. Tijdens de zomer schijnt de zon dag en nacht. Dit hebben de planten nodig om de koude gure winters te kunnen doorstaan. Tijdens de winter verdwijnen de planten immers onder een dikke laag sneeuw en ijs. Het duurt dan maanden voordat de planten de zon weer terugzien. De intensieve zomers zorgen voor een overvloed aan vitamines, antioxidanten en natuurlijke bewaarstoffen in de planten.

Wij zijn trots op de Finse natuur

De natuur is iets waar wij in Finland trots op zijn, het is een belangrijk onderdeel van onze nationale identiteit. Finland heeft ’s werelds schoonste natuur met blauwe meren, rivieren, prachtige bossen en ongerepte wildernis. Deze unieke noordelijke energie vind je terug in onze producten die voor je zorgen op alle niveaus: huid, geest en holistische welzijn – net als de natuur.

We geloven in puurheid en stralen van binnenuit

Al onze producten zijn gemaakt vanuit een positieve energie. We willen jou helpen om je sterk en krachtig te voelen. Flow producten bevatten hoge kwaliteit essentiële oliën en kristallen om je hierbij te kunnen helpen. We willen nét iets meer doen dan de beste cosmetische producten maken. Je voelt het therapeutische effect in je lichaam en geest.
Deze waarden zijn belangrijk voor ons. Hiermee maken wij cosmeticaproducten die die altijd Natuurlijk, Effectief en Eerlijk zijn.

Always Natural. Always Effective. Always Honest

We kiezen alleen voor ingrediënten die biologisch, in het wild gegroeid of ecocert-gecertificeerde zijn. Ons merk draait om skin loving, oprecht natuurlijke en duurzame cosmetica. Wij geloven dat hoogwaardige producten alleen gemaakt kunnen worden met goede ingrediënten. Als je streeft naar hemelse producten, zijn de beste ingrediënten het waard om in te investeren. Ieder product bevat een mooie combinatie van biologisch gekweekte ingrediënten, samen met in het wild gegroeide plantaardige ingrediënten.

We voelen ons goed bij natuurlijke, effectieve en eerlijke beautyproducten. We doen geen concessies op het gebied van effectiviteit, daarom zijn onze formuleringen rijk aan vitaminen en antioxidanten. We zijn er trots op dat onze producten allemaal geproduceerd worden in onze eigen fabriek in Finland, volgens een GMP (Good Manufacturing Practice). In deze fabriek ontwikkelen we ook onze eigen recepten. Hierdoor gebeurt het gehele proces, van idee tot transport, in eigen beheer. De producten worden in kleine hoeveelheden geproduceerd, waardoor we net genoeg voorraad aanhouden. We doen dit om altijd verse producten naar je te kunnen versturen.

 • Flow cosmetics Beer & Oat Protein shampoo bar

  15,00
 • Flow Cosmetics Hemp Shampoo bar 120gr

  15,00
 • Flow Cosmetics Intensive Conditioner Bar 60g

  29,00
 • Flow cosmetics Juniper haarspoeling

  22,00
 • Flow cosmetics Marigold shampoo bar 120 gr

  15,00
 • Flow cosmetics natuurlijke deodorant cream Hemp

  19,00
 • Flow cosmetics shampoo bar Blonde

  15,00
 • Flow cosmetics shampoo bar Brunette

  15,00
 • Flow Cosmetics Shampoo bar Coconut Milk 120gr

  15,00
 • Flow Cosmetics Shampoo bar Rhassoul & Salt 120gr

  15,00
 • Flow cosmetics shampoo Henna Red

  15,00
 • Natuurlijke parfum olie Solid Roots

  38,00
 • Natuurlijke zeep Solid Roots

  16,00